Kjoler fra Samsøe Φ Samsøe

Forrige uge blev en af mine gode veninder 25 år (fed fest i øvrigt), og i den anledning skulle jeg finde en fin gave til hende. Tanken faldt straks på en lækker kjole.
Hun er lidt af en modefreak, så en sløj mainstream kjole fra H&M ville ikke være sagen.

Efter at have kigget lidt forskellige specialbutikker i Århus (bl.a. Samsøe Φ Samsøe butikken i Klostergade) havde jeg da også fundet noget fedt og unikt tøj, som hun uden tvivl ville være pænt begejstret for, men det ville min pung til gengæld ikke være. Priserne for de ellers ganske fede kjoler lå på den forkert side af 1.500,- kr.
Mit budget hed ca 500,- kr så i stedet gik jeg hjem på nettet og søgte løs.

Samsøe Samsøe kjoler på nettet

Jeg er selv ret glad for Samsøe Samsøe’s herretøj, og hurtigt fandt jeg vej til Samsøe Samsøe Online Shoppen.
Priserne for kjolerne var alle under 1.000,- kr og udvalget udmærket. Der var både kjoler i hvid, sort, blå, gul, rød og andre lækre farver og mønstre.
Mit valg faldt på en fræk og lækker tætsidden bordeaux kjole, som hun blev fuldstændig vild med.
Prisen på Samsøe Samsøe kjolen var 600,- kr og i forhold til den glæde det gav, så var det det hele værd, selvom jeg havde sat mig et loft på 500,- kr.
En lækker kjole ingen andre har

En lille bonus med Samsøe Samsøe kjolen er at min veninde efterfølgende begejstret har fortalt mig at hun tit har fået beundrende kommentarer for kjolen, og at hun ikke har oplevet at andre piger er troppet op i byen med den samme kjole.

Se kjoler fra Samsøe Samsøe på deres egen online shop – Klik her

Køb Samsøe Samsøe kjoler hos SmartGirl.dk

Du kan også købe det lækre tøj fra Samsøe Samsøe hos SmartGirl.dk.
SmartGirl.dk har som regel et ganske fornuftigt udvalg af diverse store og kende brands, og herunder også Samsøe Samsøe.
En lækker detalje ved SmartGirl er desuden at du får gratis fragt, så der er ingen undskyldning for ikke at handle modetøj online her.

Samsøes Samsøe’s historie og baggrund

Selve brandet Samsøe Samsøe er efterhånden over 20 år gammelt, og har sine rødder i København. Samsøe Samsøe blev etableret af 2 brødre, og til at starte med var det faktisk smykker og ikke modetøj, som Samsøe Samsøe solgte.
Få år efter Samsøe Samsøes start begyndte de at sælge deres lækre tøj til butikker over hele landet. I dag finder du også Samsøe Samsøe i Norge og Sverige.
Forfatter: Toby

Kontakt mig, hvis du gerne vil være gæsteblogger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *