Proteinpulver med Æble-smag fra Bodylab

Er du gået død i dit whey / proteinpulver, som sikkert er med enten chokolade, jordbær eller vanillesmag, så prøv Bodylabs nye smagsvariant – nemlig whey proteinpulver med æblesmag!

Jeg indtager selv altid en proteinshake efter min (næsten) daglige træning. Jeg træner primært TRX træning hos Aarhus TRX, hvor jeg kommer et par gange om ugen, men jeg supplerer med “almindelig” styrketræning i Fitness World eller Fresh Fitness i Viby i Aarhus Syd.

Restituering med whey proteinpulver

Efter en god omgang træning er det jo fornuftigt med et skud protein, som hurtigt optages i kroppen, så derfor tager jeg altid en proteinshake lige efter min træning, så musklerne får de rette vilkår for opbygning og restituering.

Jeg har altid whey proteinpulver med chokolade, jordbær og vanille stående, men trods de 3 valgmuligheder, så begyndte jeg at gå lidt død i dem, og derfor blev jeg super glad, da jeg for et par dage siden så at Bodylab havde lavet en smagsvariant med æblesmag.
Gratis smagsprøver på whey fra Bodylab

Jeg hoppede straks ind på Bodylabs website efter at have set et sponsoreret opslag inde på Facebook, som reklamerede for den nye æble smagsvariant.
Smagsprøven er gratis (2X25 gram), og jeg betalte kun 10,- kr i porto.

Sådan smager proteinshake med æblesmag

Jeg blandede den ene 25grams pose op med ca 350ml vand, rystede i ca 15 sekunder, og satte shakeren i køleskabet, så den kom ned på 5 grader.
Selve smagen er rimelig markant med det blandingsforhold jeg benyttede. Duften kan også virke lidt voldsom, når du åbner op for din shaker.
Pulveret var fint opløst i løbet af de kun 15 sekunders rystetur.

Dosering af dit whey proteinpulver

Men som sagt var smagen lige markant nok, så jeg supplerede med godt 50ml vand mere (dvs i alt ca 400ml vand), og det hjalp til mine smagsløg. Æblesmagen minder en del om alm æblejuice, så kan du lide dét, så vil du også kunne lide Bodylabs æble whey proteinpulver.

“Sukkerfrit” proteinpulver (stevia sødemiddel)

Nu indtager jeg også weightgainer for at holde min vægt oppe, så jeg er sådan set ligeglad med sukkerindholdet i de proteinshakes jeg drikker, men sådan er det jo bestemt ikke alle der har det. Så til dem kan jeg informere om at Bodylab har brugt stoffet stevia som sødemiddel i den ene vareprøve.
Den vareprøve jeg tester her er den der IKKE er sødet med Stevia.
Sådan ser shaken ud

Her kan du se et billede af min shake. Som det fremgår, så ser den en smule syntetisk ud, men jeg er ikke så sart, så det gør ikke mig noget.
..og ja, jeg ved godt at det er en shaker fra Gymnordic, som jeg har mixet Bodylab pulveret i, men jeg har absolut intet at gøre med hverken Bodylab eller Gymnordic, så det er jeg altså ligeglad med.
VELBEKOMME!

Æble whey

Forfatter: Toby

Kontakt mig, hvis du gerne vil være gæsteblogger.

Her tænker du på “Proteinpulver med Æble-smag fra Bodylab”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *